CV de Raenpiete Vols

Home Info Media Contact

Privacyverklaring.                                                                                         


Carnavalvereniging de Raenpiete is in het bezit van persoonsgegevens van leden zoals naam, geboortedatum, adres en telefoonnummer. Deze gegevens worden gebruikt voor communicatie en informatie binnen en over de vereniging. Deze gegevens worden verspreidt via de post, e-mail en what`s app contacten.

Gegevens van bestuursleden worden ook verstrekt aan de Kamer van Koophandel en de gegevens van dagelijksbestuur aan de Rabobank.

Leden kiezen er zelf voor om contributie via de bank te voldoen of deze contant te betalen.

CV de Raepiete heeft deze gegevens nodig om contact met u op te kunnen nemen wanneer dat noodzakelijk is.

Voor subsidieaanvragen gebruiken wij uitsluitend gegevens van onze leden. Deze worden hiervan op de hoogte gebracht.

CV De Raenpiete bewaart uw gegevens zolang u lid bent van onze vereniging en daarna zolang als wettelijk verplicht.

CV De Raenpiete  verstrekt de gegevens van leden alleen aan derden indien dit nodig is oa het vermelden van namen van de nieuwe hoogheden in de media, etc.

Tijdens activiteiten kunnen foto`s gemaakt worden. Deze foto`s kunnen gebruikt worden voor onze website en/of onze facebook pagina. Indien u niet gefotografeerd wilt worden, dient u dit vooraf aan een activiteit kenbaar te maken bij het

secretariaat van CV de Raenpiete.

U heeft het recht als lid om uw gegevens in te zien, te corrigeren en wanneer daar geen wettelijke beletsels tegen zijn, te verwijderen. U kunt een verzoek in dit verband sturen naar het secretariaat.